Entzun Irratia Zuzenean
Lehio berrian

Ipar Euskal Herriko ekoizleen produktuak, ostatu eta jatetxeetan baliatzeko elkarlan bat adostu dute.

Ipar Euskal Herriko ekoizleen produktuak, ostatu eta jatetxeetan baliatzeko elkarlan bat adostu dute. Goazen turismo klusterrak eta Uztartu hazkurri edo agroalimentario klusterrak antolatu lehen jardunaldietan 40 ekoizle eta 50 ostalarik parte hartu zuten. Jardunaldi hauen helburua, ipar euskla herrian eta bereziki turismoa kokatzen den guneetan, ostatu eta jatetxeetan ipar euskal herrian ekoiztutako produktuak erabiltzea.

Maite Charriton Uztartuko presidentea:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Share selected track on FacebookShare selected track on TwitterShare selected track on Google Plus
Deskargatu
Uztartu elkarteak, ipar euskal herriko biztanleen kontsumitzeko ohiturak ikertzen ari dira, horretarako 500 biztanleen iritziak jaso dituzte. Inkesta honetan jasotako informazioarekin, etxeko saskia nolakoa den jakiteko infonrmazioa jasotzen ari dira, zentzu honetan euskal produktuak ezagutuak diren, eta erosten diren jakingo dute besteak beste